Skapa yta med en tillbyggnad

Bygg större hus

På Lidingö i Stockholm är det vanligt att bygga en tillbyggnad på sitt hus. Ön är populär att bo på och med det blir det således höga priser. Genom att bygga ut befintligt hus kan en fin investering göras. Om en tillbyggnad önskas göras är det viktigt att göra en bygglovsansökan först. I en bygglovsansökan kan det regleras hur det får byggas om, och till vilka kvadratmeter.

Med en tillbyggnation kan mer yta enkelt skapas. Det är klokt att göra sitt hus så stort som det är tillåtet, det med en god investering i åtanke för att öka värdet på bostaden.

Sätt ditt hus i framkant

Att trivas i sitt hem är något som är väldigt viktigt. Det är vanligt att människor spenderar mycket tid i sitt hem, varpå det är klokt att skapa ett hem att trivas i. Med mer yta kommer också fler möjligheter, en industriledande tillbyggnad Lidingö tar bostaden till nya nivåer.

Moderna hus blir alltmer populära. En stilren design lockar människor, något som är klokt att ta med till sin tillbyggnad. På Lidingö är stilren inredning något som är vanligt att se i bostadsannonser. Genom att skapa en tillbyggnad med ledande material kan husets värde stiga mycket i höjden.

En tillbyggnad ger smarta ytor

En tillbyggnad kan medföra en större yta som kan användas väldigt smart. Att göra en tillbyggnad på en ö som Lidingö möjliggör för uthyrning av rum. Många söker sig till Stockholm, men det kan vara svårt att hitta en bostad. Husägare kan hjälpa till med detta, genom att hyra ut rum i sin tillbyggnad. Det ger en annan medmänniska en bostad att bo i, samt för husägaren en extra inkomst.

På Lidingö går det att finna många stora hus, många av dem har en tillbyggnad på befintligt hus. Alla som har en tomt att bygga på har möjlighet att ansöka om bygglov, så ännu fler kan skapa sig en tillbyggnad än vad som finns idag.